Lindbacken

 

 

En ny stadsdel strax öster om centrala Uppsala

Inte långt från centrala Uppsala växer Lindbacken fram, en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service.

Projektidé bistår Lindbacken Fastighets HB med projekt- och byggledning i detta spännande projekt.

Här skapas ett område med unik karaktär och atmosfär där du kan skapa ditt drömboende. Vissa tomter kan du relativt fritt bebygga själv, andra hus bygger etablerade husproducenter eller ägarna till området.

Lindbacken ska bli den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda läggs därför på att skapa en miljö med bra skolor och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen.

De tre förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets tre parker. Den första förskolan är redan igång och öppnades den 1 november, 2013.

Utformning är en viktig fråga i Lindbacken. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden blir området varierat och grönskande, får fina gaturum, närservice och många umgängesplatser. Inte minst den stora parken i hjärtat av Lindbacken som kommer att bli en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare.

Hämta PDF

Projektledning

Projektidé har erfarenheten, bredden och nätverket för att hjälpa kunderna till ett lyckat projekt.

För oss är alla projekt lika viktiga och vi vet att en erfaren och kompetent projektledare som ger den rätta energin till projektet, minskar risken för att det ska misslyckas. Det handlar helt enkelt om att driva och avsluta projekt enligt uppsatta mål.

Vi tar helhetsansvaret för projektgenomförandet och hjälper till med både funktion, kvalitet, tid och kostnad. Vi vet att grunden för ett lyckat projekt är att alla i slutändan känner sig nöjda.

Vi tillämpar metoder, verktyg, tekniker och kompetenser som behövs i varje unikt projekt.

Våra projektledare kan arbeta utifrån er egen projektmodell eller en annan projektidé.

Kontaktperson

Christer Åhman

Jag har jobbat som ventilationsentreprenör sen jag slutade VVS-ingenjörsutbildningen och började på Projektidé 1999. Mitt verksamhetsområde är projektledning, installationsledning och är certifierad entreprenadbesiktningsman med en specialinriktning på ventilation.

Kontaktuppgifter

Våra projekt

Pågående projekt
Tidigare